info@eko-san.net  095 578 7837

Eko-san izgradnja niskoenergetskih i pasivnih objekataEKO-SAN nudi dvije standardne ponude izgradnje: KLJUČ U RUKE i VISOKI ROH-BAU. Ponuda Ključ u ruke podrazumijeva izvođenje svih radova na objektu kao i svih obrtničkih radova, dok ponuda Visoki roh-bau podrazumijeva da izvođenje dijela radova poduzima investitor. Detalji standardnih ponuda navedeni su u tabeli "Standardne ponude izgradnje".


Osim standardnih ponuda izgradnje nudimo i verziju ZAVRŠI SAM.

Ako imate ograničena financijska sredstva ili možete sami napraviti određene obrtničke radove ova je verzija idealna za vas. U slučaju ograničenih sredstava, kod visokoprizemnih objekata, možemo urediti kompletno prizemlje za stanovanje, a potkrovlje ostaviti da ga kasnije sami uredite (pogledajte "Cijene").

Ova verzija pogodna je i za suradnju s mnogim građevinskim poduzećima i obrtima u kojoj mi preuzimamo obavezu izgradnje i postavljanja niskoenergetske montažne konstrukcije, a partneri izvedbu ostalih radova.

Ako ste zainteresirani za verziju "Završi sam", kontaktirajte nas, napišite nam svoje želje i zahtijeve, a mi ćemo vam izraditi najpovoljniju ponudu.


Standardne ponude izgradnjeKLJUČ U RUKEVISOKI ROH-BAU
1Betoniranje temelja, nadtemeljnog zida i armirano-betonske podne ploče sa iskopom i izradom oplate.
2Postavljanje hidroizolacije podne ploče Postavljanje hidroizolacije ispod svih zidova.
3Radionička izrada i montaža vanjskih zidova konstrukcija Classic, Euro 1, Euro 2, Pasiv - po izboru kupca (detaljan opis na stranici Konstrukcija).
4Radionička izrada i montaža unutarnjih zidova (detaljan opis na stranici Konstrukcija).
5Izrada i montaža stropne konstrucije (detaljan opis na stranici Konstrukcija).
6Izrada i montaža krovne konstrucije (detaljan opis na stranici Konstrukcija).
7Pokrivanje krova crijepom Tondach "Kontinental plus" ili limenim crijepom "Sebastijan".
8Postavljanje kompletne limarije u boji po želji kupca (horizontalni i vertikalni oluci, opšiv dimnjaka i balkona).
9Montaža jednostrukog montažnog PGM dimnjaka sa šamotnom cijevi promjera 160 mm.
10Izrada toplinske fasade (ljepilo, fasadni stiropor 10 cm, ljepilo s mrežicom, silikatna žbuka) u bijeloj ili svijetloj nijansi.
11Oblaganje streha lamperijom u bijeloj boji ili u boji drveta.
12Postavljanje ograda na terasama i balkonima s metalnom konstrukcijom i drvenom ispunom.
13Ugradnja limenih ili kamenih prozorskih klupčica.
14Ugradnja PVC prozora, balkonskih i ulaznih vrata (detaljan opis na stranici Konstrukcija).
15Postavljanje gips kartonskih ploča debljine 12,5 mm na unutarnje zidove i stropove sa bandažiranjem spojeva i gletanjem površina. Gips kartonske ploče se na stropove postavljaju na konstrukciju od aluminijskih profila. (Bez bandažiranja spojeva    i gletanja)
16Ugradnja unutarnjih drvenih vrata sa MDF krilima u bijeloj boji ili furniranim krilima u boji drveta, s poluokruglim ili ravnim lajsnama.
17Ugradnja jelovog unutarnjeg stubišta s rukohvatom, lakirano u boju drveta ili u bijeloj boji.
18Izvođenje razvoda elektroinstalacija s utičnicama i rasvjetnim mjestima, kao i postavljanje instalacije gromobrana, prema Glavnom projektu.
19Izvođenje instalacija vodovodne i kanalizacijske mreže u objektu, prema Glavnom projektu.
20Ugradnja sanitarija (kade, tuš kade, WC školjke s vodokotlićem, umivaonici, bidei, bojleri, slavine ...), prema Glavnom projektu. Sanitarije su uvozne, bijele boje, I klase.
21Postavljanje hrastovog rustik parketa ili hrastovog brodskog (seljačkog) poda na podlogu od OSB ploča 18 mm i ispunu od mineralne vune. Ovaj pod se postavlja u prizemlju, u dnevni boravak, blagovaonicu i spavaće sobe (detaljan opis podloge na stranici Konstrukcija).
22Postavljanje keramičkih podnih pločica na podove kupaonica, kuhinje, hodnika i ostave u prizemlju, te na ulazni podest, terase i balkone.
23Postavljanje zidnih keramičkih pločica u kupaonicama na zidove do visine 180 cm, kao i na zidove u kuhinji između gornjih i donjih kuhinjskih elemenata u visini od 80 cm.
24Postavljanje i lakiranje jelovog brodskog poda debljine 20 mm u potkrovlju kod visokoprizemnih ili katnih objekata na podlogu od OSB ploča debljine 18 mm i na stropnu konstrukciju.
25Ličenje unutarnjih zidova i stropova bijelom bojom u dva premaza.
26Ličenje drvenih površina bijelom bojom ili lazurom u boji drveta u dva premaza.


*** Investitor sam bira vrstu i nijansu keramičkih pločica u iznosu do 80 kn/m2 i drvenog poda u prizemlju u iznosu do 100 kn/m2.

*** Investitor može izabrati i drugu vrstu i tip krovnog pokrova, stolarije, podnih obloga, zidnih obloga, nijansu boje na fasadi i unutarnjim zidovima..., a u slučaju povećanja cijene, doplatiti razliku u cijeni.

*** Izrada septičke jame, revizionih okana, prilaznih staza, ograda, uređenje terena i sl. nije predmet standardne "ključ u ruke" i Roh bau ponude.